Plats

STF Gärdet Hotell & Vandrarhem
STF Gärdet Hotell & Vandrarhem

Datum

150320

Tid

11:00 - 19:00

Pris

Från 3000

Introduktionskurs, 15 mars

Under kursdagen ger vi dig all information du behöver om yachtingbranschen i sin helhet, från vad som definierar en yacht till hur arbetet ser ut. Under dagen gör vi både praktiska och teoretiska övningar för att förbereda dig på bästa sätt. Vi tar dig igenom rekryteringsprocessen, och har en personlig intervju med just dig för att hjälpa dig med ditt CV. Genom personlig guidning även efter avslutad kurs, så maximerar vi dina möjligheter att lyckas med att få ditt första jobb.

Läs mer om innehållet i kursen här

Avbokningsregler: Avbokning med full återbetalning kan ske upp till en vecka innan kurstillfället, därefter förblir halva kursavgiften debiterad. Om du önskar att ändra datum är detta möjligt i mån av plats. Däremot om kurstillfället som var bokat från början är om mindre än en vecka så kommer halva kursavgiften förbli debiterad och ändring av datum är inte möjlig.

Problem med att boka? Vissa av våra deltagare upplever problem vid bokning, då summan i betalningsskedet blir det dubbla än förväntat pris. Om detta uppstår, lämna första sidan “Boka Evenemang”  blank, och fyll istället i önskad form av bokning på nästa sida “deltagar-formulär” (där du ombeds fylla i namn/telefonnummer/kommentar). När du sedan går vidare till betalning bör summan vara korrekt.

Boka evenemang

Kurstillfälle SEK

I nästa steg kan du välja att lägga till en kompis till rabatterat pris (endast 2 000 kr). Vänligen ange siffran 1 här nedan och klicka på "nästa".

Available Biljetter: Obegränsad
The Kurstillfälle ticket is sold out. You can try another ticket or another date.