Vill du jobba med Yachting?

Yachting Sweden hjälper dig hela vägen ombord!

Utan rätt information kan
det vara svårt att navigera sig fram i den här branschen. Vi hjälper dig genom hela processen så att resan till första jobbet blir så trygg och effektiv som möjligt.

Med världen som arbetsplats!

Ett jobb inom yachting-branschen

Det finns många fördelar med att jobba inom yachting-branschen, och det är en unik bransch där du tjänar bra samtidigt som du reser och upptäcker världen. 

Genom att jobba utomlands med människor från hela världen kommer du växa som människa, utveckla dina språkkunskaper och få en unik erfarenhet för livet.

Bra betalt

Inom yachting tjänar du bra, och ombord lever du också helt utan utgifter! Ett jättebra sätt att spara mycket pengar för framtida mål och drömmar - samtidigt som du reser.

Upplevelser för livet

Att jobba på yachts är inte ett vanligt jobb! Åka helikopter på rasten? Segla över atlanten? Dagstur till Ibiza på din lediga dag? Ingen dag är sig lik när du jobbar på yachts!

Resor till exotiska platser

Yachterna reser världen över, och du som crew får betalt för att följa med! Karibien och Asien är vanliga resmål på vintern, medans under sommaren är många yachts i medelhavet.

Vänner världen över

Jobbar du på yachts kommer du möta och lära känna människor från hela världen. Din crew blir som din familj, och många lämnar denna bransch med bästa vänner över hela världen!

BAS, MELLAN eller PREMIUM?

Upptäck våra nivåer!

Vi har 3 olika alternativ för dig som vill ta dig in i branschen med vår hjälp. Dem olika paketen hjälper dig att bli redo att söka jobb och jobba inom branschen!

Klicka vidare för att läsa mer hur nivåerna skiljer sig åt, och hitta nivån som passar dig!

Processed with VSCO with hb2 preset
BAS
Våra mest basala förmåner, för dig som inte har behov av någon introduktionskurs eller personlig vägledning från oss.
WhatsApp Bild 2023-04-13 kl. 15.50
MELLAN
En kortare introduktionskurs för dig som redan har lite koll, men som ändå önskar lite personlig vägledning från oss.
WhatsApp-Bild-2023-11-27_liggande
PREMIUM
En heldags introduktionskurs, alla våra förmåner och obegränsad vägledning. För dig som inte vill missa något!

Varför Yachting Sweden?

Våra mest uppskattade förmåner

Nätverk & Community

Yachting-branschen handlar mycket om nätverk och kontakter. Genom oss kommer du få tillgång till ett starkt nätverk där deltagare hjälper varandra med jobb, tips och kunskap.

Rekrytering & Jobbsök

Vi är glada över att även kunna driva rekrytering, och har idag avtal med cirka 25 yachter som anställer via oss. Här blir du som deltagare alltid prioriterad i första hand!

Guidning & vägledning

Med lång erfarenhet av att själva ha jobbat på yachts finns vi här för att vägleda dig, vare sig dina frågor rör sig om ett kontrakt, en intervju eller en situation ombord. 

Kurser & Rabatter

Under åren har vi samlat på oss flera samarbeten där vi kan erbjuda våra deltagare rabatt på obligatoriska kurser och moment. Vi hjälper dig vilken position du vill ha!

Guider & Material

Som deltagare kommer du få tillgång till olika handböcker som förbereder dig för jobbsök och jobbet ombord. Du får även med dig en yachting-anpassad CV-mall.

En helt unik bransch

Hur är det att arbeta på en yacht?

Att jobba på yachts är helt unik upplevelse. Du bor ombord din arbetsplats, jobbar ibland konstiga arbetstider och det är inte alltid du vet vad nästa destination är. 

Det är en bransch som inte passar alla, därför har vi skapat flertal artiklar om branschen du kan ta del av för att samla på dig så mycket information som möjligt innan du tar steget.

Inspireras av andra!

Möt några tidigare deltagare:

Vi är glada för fina recensioner!

Läs våra deltagares omdömen