fbpx
Yachting Sweden

Organisatör

Yachting Sweden
E-post
info@yachtingsweden.se
Webbplats
https://www.yachtingsweden.se/
Boka din plats nu!

Plats

Stockholm Training Port
Södra Kajen 10, Frihamnen, 115 41 Stockholm

Datum

180421

Tid

10:00 - 19:00

Pris

3500 kr

Introduktionskurs, 18 april

Under dagen gör vi både praktiska och teoretiska övningar för att förbereda dig på bästa sätt. Vi tar dig igenom rekryteringsprocessen, och vägleder dig både under och efter kurstillfälle för att du ska få de bästa möjligheterna till ett första jobb snabbt. Genom personlig guidning även efter avslutad kurs, så maximerar vi dina möjligheter att lyckas med att få ditt första jobb.

Läs mer om innehållet i kursen här

Vill du även boka in dig på den obligatoriska säkerhetskursen med vår partner Safetygruppen? Denna kurs ligger medvetet i anslutning till säkerhetskursen så att man ska kunna bli klar på mindre än en vecka. Kursdatum för den är 19/4-23/4 och som YS-deltagare erhåller du rabatt på kursen. Vi delar även lokal med Safetygruppen vilket gör det smidigt för dig som deltagare. Maila oss om du även önskar att boka in dig på denna så hjälper vi dig vidare.

Har ni problem med er bokning, maila oss så bokar vi in er manuellt istället. Skriv namn och kursdatum i mailet. Betalning kan då ske till Swish 123 222 76 19 med mottagare Yachting Sweden AB.

Avbokningsregler: Avbokning är möjligt fram till en vecka innan kurs till en avgift på 500 SEK. Om du önskar att ändra kursdatum är detta möjligt kostnadsfritt i mån av plats. 

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Boka evenemang

1 person

Introduktionskurs för 1 person (ange 1)

Available Kursplatser: Obegränsad
The 1 person ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
2 personer

Introduktionskurs för 2 person (ange 1)

Available Kursplatser: Obegränsad
The 2 personer ticket is sold out. You can try another ticket or another date.