Introduktionskurs Premium

Yachting Sweden ”PREMIUM” är för dig som känner att du vill ta del av alla Yachting Swedens förmåner, och därefter få obegränsad vägledning från oss. Premiumkursen är mer interaktiv, och här ingår det också ett eget zoom-möte med Lisa eller Helena där du kan bolla CV, jobbsök och just dina frågor.

Begränsat antal platser!

Helena och Lisa Yachting Sweden

Innehåll PREMIUM:

När du bokar den digitala introduktionskursen PREMIUM kommer du få börja med att läsa igenom förstudier med grundläggande information om branschen – detta för att du ska få en bra grund att stå på inför själva kurstillfället. Förstudierna kommer i form av en e-bok.

Under kursdagen kommer vi fokusera på mer praktiska moment kring jobbsök, vad vi rekommenderar att du gör steg för steg för att söka första jobbet, samt vägledning kring ditt CV. Under kursdagen får du också interagera med andra deltagare, samt ställa alla dina frågor direkt till oss. Efter kursen kommer du få boka in dig på ett enskilt zoom-möte med antingen Helena eller Lisa där du får CV-feedback och möjlighet att ställa frågor och diskutera jobbsök. 

Förstudier:

Under kursen:

Ingår i kurspaket PREMIUM:

Nyfiken på våra paket BAS eller MELLAN?

Har du inte fullt behov av alla våra förmåner som ingår i PREMIUM rekommenderar vi att istället spana in BAS eller MELLAN.