fbpx

Samarbetspartners

Yachting Sweden jobbar hela tiden med att hitta nya partners både i och utanför Sverige, som gynnar våra deltagare i resan mot deras första jobb i yachtingbranschen. Här är några av våra partners som vi jobbar med idag. 

 

Safetygruppen är vår partner i Stockholm som erbjuder den obligatoriska säkerhetskursen STCW10, där våra deltagare har rabatt. Vi får kontinuerligt feedback från deltagare om hur väl väl omhändertagna de blir hos Safetygruppen. Vi har också turen att få dela lokaler med Safetygruppen i Frihamnen. 

Yachtieworld drivs av Alex, en sydafrikansk kille med lång erfarenhet från branschen. Yachtieworld jobbar mycket med community, nätverk, rekrytering och många partners inom yachtingbranschen. Alex har många tjänster som gynnar våra deltagare, och vi jobbar nära honom inom rekrytering bland annat.

Zephyr är vår partner i södra Frankrike, som erbjuder den obligatoriska säkerhetskursen STCW10, samt många andra yachting-relaterade kurser och utbildningar. Här har våra deltagare rabatt på hela deras kursutbud. Zephyr är vår kontakt på Rivieran, som också hjälper våra deltagare på plats. 

Crew Privilege drivs av den austrialenske Chief Stewardessen Vanessa, som även är en god vän till Helena och Lisa. Crew Privilege jobbar mycket med nätverk för yachties, och hjälper aktivt Yachting Sweden och våra deltagare med kontaker och jobb.

Yachting Scandinavia är vårt syserbolag där vi jobbar direkt med rekrytering till yachterna. Som deltagare blir man automatiskt registrerad, och vi jobbar aktivt med att placera crew på yachter. Yachting Scandinavia fokuserar på skandinavisk crew, och i första hand våra deltagare. Här samarbetar vi även med två finska officers.