Våra samarbetspartners

Partners

Samabeten som gynnar dig!

Vi är så glada att vi under åren hittat fler partners och samarbeten som kunnat gynna våra deltagare på olika sätt.

Den här branschen handlar mycket om kontakter, nätverk och genom våra olika partners kan vi sätta våra deltagare på kartan för olika bransch-företag!

Yachting Sweden deltagare
Safety och navigationsgruppen

Safety & Navigationgruppen är en av våra främsta partners som vi jobbat med sedan 2019. Här kan du som deltagare gå din Basic Safety bland annat för ett rabbaterat pris.

Läs mer om sn-gruppen här!

Seascope är vår partner i Frankrike som också erbjuder Basic Safety, och många fler kurser. Vi samarbetar också med Seascope i Palma och Liverpool! Du som deltagare har rabatt på hela deras utbud!

Seascope Frankrike

Seascope Palma/Liverpool

Jobba utomlands på yacht

Yachtieworld drivs av Alex, en sydafrikansk kille med lång erfarenhet från branschen. Yachtieworld jobbar mycket med community, nätverk, rekrytering och många partners inom yachtingbranschen. Alex har många tjänster som gynnar våra deltagare, och vi jobbar nära honom inom rekrytering bland annat.

Spana in yachtieworld här.

Stockholm Massage Academy erbjuder kurser där man kan bli diplomerad friskvårdsmassör. Som Yachting Sweden-deltagare har du rabatt när du går dina kurser hos dem. Personer med kunskap inom massage är otroligt eftertraktade i branschen.

Är du en deltagare som vill utbilda dig via SMA kontakta oss så hjälper vi dig!

Marinkraft är ett kompentensföretag med bakgrund inom sjöfarten.

Fokus ligger inom utbildning, bemanning och rekrytering. Vi har vårt huvudkontor i anrika Frihamnen i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige.

Vi samordnar utbildningar som ligger i branschens intresse och bemannar med våra specialister där de gör mest nytta. Vi rekryterar via ett omfattande nätverk, lång erfarenhet och en välutvecklad rekryteringsprocess. Marinkraft och Yachting Sweden hjälper varandra med både uppdrag och kandidater!

Går du Basic Safety i Stockholm och behöver boende? Yachting Sweden samarbetar med STF Af Chapman på skepssholmen, där du som deltagare bor förmånligt!

Läs mer om boendet här.

För mer information kring priser och hur du bokar kontakta oss!

Krogarna.se är ett företag som erbjuder digitala service-kurser. Dessa kurser är meriterande att ha om du söker jobbet som stewardess. Som Yachting Sweden-deltagare erhåller du rabatt om du bokar någon kurs med krogarna.se

Yachting Scandinavia är vårt syserbolag där vi jobbar direkt med rekrytering till yachterna. Som deltagare blir man automatiskt registrerad, och vi jobbar aktivt med att placera crew på yachter.

Yachting Scandinavia fokuserar på skandinavisk crew, och i första hand våra deltagare.Läs mer hur vi jobbar med rekryteting här.

Andra partners

Företag vi stöttar och rekommenderar!