Digital introduktionskurs, 17 november- PREMIUM

Yachting Swedens introduktionskurs PREMIUM är en kurs för dig som vill ta del av alla Yachting Swedens förmåner och obegränsad vägledning genom processen.

Under dagen går vi igenom viktiga teoretiska delar så som hur en kontrakt är utformat, hur det fungerar med skatt, dina rättigheter ombord och hur en anställningsprocess går till. Men vi har också en del praktiska moment i form av workshops där vi går igenom ditt CV och hur man söker jobb i branschen. Hela dagen är utformad för att du ska ha en bra grund att stå på inför kommande jobbsök.

Kursen sker live med både Lisa och Helena, och under hela kursdagen har du möjlighet att ställa alla dina frågor. Efter kursen kommer du få ta del av massor av material och förmåner som kommer hjälpa dig att maximera dina chanser till jobb i branschen.

I premium ingår det också ett 30 minuter långt individuellt zoom-möte med antingen Lisa eller Helena där du får feedback på ditt CV samt möjlighet att bolla egna frågor kring jobbsök, förutsättningar och upplägg.

Läs mer här om hur våra olika kurspaket BAS, MELLAN och PREMIUM skiljer sig åt.

Vi ser fram emot att träffa dig på kursen!

/Lisa & Helena

Date

17 November 2024

Time

09:00 - 16:00

Pris

4,000 kr

Book Event

Kursplats 4000 kr
4000
Available Tickets: Unlimited
The "Kursplats" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.